Vyhledávání

PQ-17 již v prodeji a na Velké námořní válce se pokračuje

30.01.2012 20:46

Tak první díl naší námořní epopeje je na světě. Budoucí admirálové mohou procvičit základní taktické postupy, které uplatní i v dalších pokračování a hlavně ve finále, které se jmenuje Velká námořní válka.

Na té se dále (hlavně po večerech) pracuje. Mám pro vás k nahlédnutí první fotky vystříhávacích archů herních figur. Každý stát bude disponovat úctyhodným počtem lodí všech známých tříd, jako jsou letadlové lodě, bitevní, lehké a těžké křižníky a pod. Nejvíc práce dalo sehnat pro všechny tyto lodě historické jména. U některých států to bylo velmi jednoduché ale třeba u Ruska a Německa jsem musel šáhnout do fantazie, tak snad mi bude odpuštěno.

Hotovy jsou tedy finálně vystřihovávací archy a vypadají takto

V detailu můžete vidět i jména lodí

Každý stát bude disponovat i letectvem, k dispozici budou tyto krásná letadla, zatím ještě nevystřižená a neskompletovaná, budou totiž na špendlíku lítat nad bojištěm. Vedle nich jsou vlajky symbolizující pozemní jednotky a protiletadlové baterie.

Zakladem státu ja obranným tak hospodářským budou pevnosti a hospodářsky úspěšný stát si bude moci postavit i Pentagon, vývojové středisko nových technologií

A tady vidíte již sestavené objekty britské pevnosti a pentagonu

Taky jsme sestavili modely letadel, zde můžete vidět britskou letku a malou flotilu v čele s bitevní lodí s leteckým doprovodem

 

Největším oříškem se zatím jeví hrací plán kvůli své velikosti, ale pomalu se klube a dostává tvar.

Tak drzte palce 

hezký den přeje

autor

 

Zpět

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop