Vyhledávání

Ohlédnutí za rokem 2018 a plány na rok 2019

21.12.2018 11:49

Děkujeme všem za přízeň v roce 2018, který byl pro nás svým způsobem rekordní co do počtu prodaných her. Což nás jistě potěšilo. Nejprodávanější hra z naší produkce je pro tento rok opět naše speciální hororovka Vetřelec a na druhém místě je novinka Tonatiuh - pyramida boha slunce. Důležitým rozhodnutím byl tento rok závazek dokončit horolezeckou strategii K2, pro kterou jsme získali Kubu Soldána jako ilustrátora. Tedy příští rok, doufáme, že na jaře bude její premiéra.

Jako další projekt jednáme s Honzou Živockým, aby ilustroval původní hru High society, tedy párty hru pro 8 lidí, jejíž gangsta verzi jste si mohli vyzkoušet v podobě hry Ganxtaz! Teď vyjde v původním konceptu jako cesta přes sociáílní skupiny až do high society společnosti, kde lež, přetvářka a umění odhadnou myšlenky ostatních jsou cestou k vítězství.

Další novinka bude stolovka ze sportovního prostředí určená pro menší děti, tedy žádné složité pravidla. Název zatím nemáme, ale hrací engine je prakticky hotov, tak se můžete těšit.

Zpět

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop